iDeal Roulette Spelregels

Ondanks dat het Roulette spel al eeuwen oud is en dat er enorm veel mensen zijn die dit spelletje heel goed kennen (of zeggen dat ze het heel goed kennen), is het altijd handig om de spelregels goed te kennen. Dat is dan ook precies de reden waarom wij van Roulette met iDeal nog een keer duidelijk de spelregels uit zullen leggen. En om onze naam eer aan te doen, noemen we ze de iDeal Roulette spelregels. Dit houdt natuurlijk niet in dat de spelregels van Roulette anders zijn als je iDeal gebruikt. Nee iDeal Roulette spelregels zijn de gewone spelregels. Uiteraard is het wel zo dat het gebruik van iDeal ideaal is bij het spelen van Roulette. Je kan namelijk gelijk gebruik maken van je gestorte geld en je hoeft niet bang te zijn over de veiligheid of betrouwbaarheid. Maar nu verder over de iDeal Roulette spelregels.

Waar komen de iDeal roulette spelregels vandaan

Voordat we het gaan hebben over de iDeal Roulette spelregels, kijken we nog heel even naar het spel Roulette zelf. Dit spelletje is waarschijnlijk uitgevonden door een Chinese monnik in de 14e eeuw. Welke iDeal Roulette spelregels er toen bij hoorden weten wij niet. Wel is het bekend dat het wiel toen nog recht overeind stond. Het heette toen ook nog geen Roulette. Later is het wiel gekanteld en heeft het de positie aangenomen zoals we die nu kennen. Waarschijnlijk zijn toen ook de iDeal Roulette spelregels langzaam maar zeker bedacht en werden de iDeal Roulette spelregels toen ook vormgegeven. In ieder geval is er toen ook bedacht om het wiel in te delen in vakken. In totaal telt het wiel 37 vakjes. Dit zijn de nummers 1 tot en met 36 en ook nog de 0.

De cijfers 1 tot en met 36 hebben een rode of een zwarte kleur. De iDeal Roulette spelregels laten ook zien dat er 18 rode en 18 zwarte nummers zijn. Het cijfer 0 heeft een groene kleur. Wanneer iedereen heeft ingezet volgens de iDeal Roulette spelregels, dan zal het wiel gedraaid worden en het witte balletje zal in de tegenovergestelde richting van het draaiende wiel erin gedraaid worden. Uiteindelijk stopt het balletje op een cijfer en elke speler die op dit cijfer had ingezet, wordt volgens de iDeal Roulette spelregels uitbetaald.

De basis iDeal roulette spelregels

Via deze weg komen we bij het belangrijkste gedeelte van de iDeal Roulette spelregels, namelijk het inzetten. Het inzetten gebeurt altijd voordat het spel begint. Dus de iDeal Roulette spelregels laten zien dat eerst iedereen moet inzetten, voordat het wiel begint te draaien. De croupier zal aangeven hoe lang je nog kunt inzetten en wanneer je niet meer kunt inzetten. Er zijn, zo staat in de iDeal Roulette spelregels, verschillende manieren van inzetten. Al deze manieren zullen we in dit stuk over de iDeal Roulette spelregels laten zien en uitleggen.

De eerste inzet vorm die we zien bij de iDeal Roulette spelregels, is het inzetten op één cijfer. Dit wordt ook wel de Straight up (A) genoemd en de uitbetaling bij deze vorm van inzetten is x35. Je kan ook op meerdere cijfers tegelijk inzetten, aangezien de kans dat het balletje precies op dat ene cijfer valt nogal klein is. Dan kan je op twee cijfers inzetten, een Split Bet (B). Op die manier speel je met twee cijfers en is de uitbetaling x17. De iDeal Roulette spelregels kennen nog veel meer inzet mogelijkheden. Zo kan drie cijfers pakken (C) en dit is de Street Bet. Maar ook 4 cijfers (D) of 6 cijfes (E) behoort tot de mogelijkheden bij de iDeal Roulette spelregels.

Uitgebreide spelregels voor roulette spelen

Hoe meer cijfers je kiest, hoe lager je uitbetaling. De iDeal Roulette spelregels geven aan dat de bovengenoemde inzetten behoren tot de Inside Bets. Dan kennen iDeal Roulette spelregels ook nog de Outside Bets. Zo kan je op een Kolom wedden (F), een Dozijn (G), een kleur (H), Even of Oneven (I) en Hoog of Laag (J). Deze inzet mogelijkheden hebben allemaal de overeenkomst dat je op meerdere cijfers inzet of in ieder geval een grote kans hebt op prijzen. Daardoor zijn de uitbetalingen die hierbij horen minder hoog dan die bij de Inside Bets. Hieronder hebben wij deze iDeal Roulette spelregels over de inzetten nog eens duidelijk in een schema gezet.

Deze iDeal Roulette spelregels lijken misschien niet zo moeilijk en dat zijn ze misschien ook niet echt. Maar toch is het slim om deze iDeal Roulette spelregels goed te lezen, want dan weet je tenminste hoeveel kans je maakt op prijzen als je op een bepaalde manier inzet. Ben je echt goed bezig, dan kan je zelfs een Roulette strategie nemen. Maar allereerst moet er maar gespeeld worden bij één van onze betrouwbare Roulette aanbieders op onze site.

Lees alles over roulette met ideal en de daarbij horende spelregels met tips.