Roulette Strategie

Er zijn over de hele wereld gezien heel veel mensen die Roulette spelen. Het is dan ook niet heel verwonderlijk dat er mensen zijn die een zogenaamde Roulette strategie ontwikkeld hebben. Een Roulette strategie kan heel erg behulpzaam zijn bij het behalen van winsten op de langere termijn. Om jullie te helpen bij het behalen van deze leuke winsten zal Roulette met iDeal elke Roulette strategie die gebruikt wordt uitleggen. Sommige voorbeelden van een Roulette strategie zijn echter niet zomaar te spelen. Een redelijke kennis van het Roulette spel is wel vaak aan te raden.

Roulette strategie spelen op het internet

Zoals we al zeiden is een Roulette strategie vooral bedoeld om op de langere termijn winsten te kunnen bereiken. Het is natuurlijk niet zo dat je jaren of maanden moet wachten totdat je een positief resultaat zal behalen. Het duurt zelfs geen eens weken of dagen, maar je moet een Roulette strategie wel een heel spel volhouden. Niet één of twee rondes, want dan heeft een Roulette strategie ook helemaal geen zin. Het is natuurlijk zo dat een Roulette wiel willekeurig draait en dat het balletje overal kan stoppen. Hierdoor is de uitkomst een geval van puur geluk en toch zijn er mensen die een Roulette strategie hebben bedacht. Geloof je dit niet, of wil je gewoon de spanning voelen van het toeval….dan kan je gewoon door blijven spelen zonder Roulette strategie. Maar ondanks dat het dan mogelijk is dat je in één keer heel veel wint, de mogelijkheid dat je al dat geld de volgende ronde weer kwijt bent is heel groot. Dit is een keuze die ieder voor zichzelf moet maken en waarop wij geen invloed hebben.

Voordat we gaan kijken naar de verschillende vormen van een Roulette strategie, is het misschien voor sommige ook wel handig om te kijken bij de iDeal Roulette tips en trucs en of de iDeal Roulette Spelregels. Want een Roulette strategie is vooral goed te gebruiken als je weet hoe het spelletje in zijn werking gaat. Spelen met een Roulette strategie vergt wel veel discipline, aangezien we al zeiden dat het vooral pas om de iets langere termijn gaat werken. Een tip die wel alvast geven is; probeer elke Roulette strategie eerst gratis uit bij een van de aanbieders op onze site, voordat je voor echt geld gaat spelen. Zo kan je zien welke Roulette strategie het beste bij jou past.

Welke roulette strategie is het beste

Een bepaalde Roulette strategie is het spelen voor maar 1 nummer. Hoewel sommige dit niet een echte Roulette strategie vinden, is dit zeker een soort van Roulette strategie. De bedoeling hierbij is om te kiezen voor 1 nummer en daar bij blijven. Want wanneer dat nummer dan valt, dan maak je kans op een uitbetaling van x36. Het is wel zaak om niet te gaan verhogen, maar voor dezelfde inzet te blijven spelen. Je kan dus deze Roulette strategie spelen en 35 rondes achter elkaar verliezen. Maar win je de volgende ronde, dan heb je alsnog je geld weer terug. De uitbetaling van deze Roulette strategie is dan ook heel goed.

Een andere Roulette strategie is de “red-bet” Roulette strategie. Dit houdt in dat je gaat gokken op één kleur. Dit is vaak de rode kleur en daardoor heeft deze Roulette strategie ook de naam “red-bet” gekregen. Er zijn twee kleuren (rood en zwart) en helft van de cijfers zijn rood of zwart. Je hebt dus 50% kans dat je de goede kleur kiest en je krijgt dan x2 uitbetaald. De Roulette strategie laat zien dat je bijvoorbeeld 4 euro op rood zet, maar ook 1 euro op zwart. De volgende ronde zet je 8 euro op rood en nog steeds 1 euro op zwart. Zo ga je door. Je kan natuurlijk ook met andere geldwaardes spelen. Deze Roulette strategie houdt dus in dat je de inzet op rood elke verdubbeld en de inzet op zwart laat staan.

De allerbeste strategie voor roulette

De laatste Roulette strategie die we bespreken is de kolommen Roulette strategie. Er zijn drie kolommen in het Roulette spel die elk 12 cijfers vertegenwoordigen. Bij deze Roulette strategie ga je inzetten op alle 3 de kolommen. De uitbetaling van een kolom is x2. Deze Roulette strategie geeft aan dat je op de eerste kolom een klein inzet doet (bijvoorbeeld 2 fiches). Op de tweede kolom verdubbel je de eerste inzet dan en op de derde kolom verdubbel je weer de inzet van de twee kolom. Wanneer je wat wint, dan is het de bedoeling van deze Roulette strategie om de inzetten weer te verdubbelen.

Wat belangrijk is om te weten bij een Roulette strategie is dat je niet gelijk prijs hebt. Daarnaast vergt een Roulette strategie bijna altijd dezelfde handelingen die je telkens moet herhalen. Het spel kan dan voor sommige niet meer zo spannend zijn en dan is een Roulette strategie waarschijnlijk ook niet voor jou weggelegd.

Lees alles over roulette met ideal en de daarbij horende spelregels met tips.